Produse noi

 • Show Sidebar

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
MTX UNI NEW CONCEPT 3.90M MTX UNI NEW CONCEPT 3.90M
 • Nou

MTX UNI NEW CONCEPT 3.90M

510,00 lei

Lanseta MTX UNI NEW CONCEPT pastreaza calitatea carbonului 40T de la MTX 14.

MTX UNI NEW CONCEPT se diferentiaza de celelalte lansete din gama MTX aceasta fiind conceputa cu o conicitate mai pronuntata,obtinanad astfel o actiune ridicata si o lanseta mai rapida,ajungandu-se la conceperea unei lansete destinata aruncarilor la mare distanta,aceasta cantarind doar 455G.

Diferenta intre MTX UNI BLACK EDITION si MTX UNI NEW CONCEPT este ca aceasta vine echipata cu 9 inele TIP K SLIM si este o lanseta mai rigida,avand actiunea Rapida,obtinand astfel lanseuri de o mai mare distanta.

Lanseta vine echipata cu serie de inele TIP K SLIM avand inelul de plecare de 50mm extra slim.

Lanseta se produce in varianta de 3,90m.

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M MTX CLASS SLIM MINI 3.90M
 • Nou

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M

501,00 lei

MTX CLASS SLIM MINI se incdreaza perfect in gama foarte apreciata de lansete MTX CLASS.Aceasta este o lanseta cu un design incantator,construita din carbon Toray 3K si Biofibre (ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului)  pentru o rezistenta suplimentara,blankul subtire din carbon  ofera acestei lansete finete si performanta.Echipata cu 6 inele,inelul din varf fiind de 12mm TIP K SLIM restul inelelor fiind Seaguide Minima,mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA+.

MTX CLASS SLIM ofera posibilitati noi in pescuitul la distante apreciabile.

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M (2) MTX CLASS SLIM MINI 3.90M (2)
 • Nou

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M (2)

486,00 lei

MTX CLASS SLIM MINI se incdreaza perfect in gama foarte apreciata de lansete MTX CLASS.Aceasta este o lanseta cu un design incantator,construita in totalitate din Biofibre (ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului)  pentru o rezistenta suplimentara,blankul subtire din carbon  ofera acestei lansete finete si performanta.Echipata cu 6 inele,inelul din varf fiind de 12mm TIP K SLIM restul inelelor fiind Seaguide Minima,mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA+.

MTX CLASS SLIM ofera posibilitati noi in pescuitul la distante apreciabile.

MTX CLASS SLIM 3.90M MTX CLASS SLIM 3.90M
 • Nou

MTX CLASS SLIM 3.90M

550,00 lei

Seria de lansete pentru pescuitul la crap MTX CLASS a fost apreciata de pescarii de competitie,inca de la lansarea primului model.In urma cerintelor aparute din partea pescarilor ce isi doreau o lanseta pentru lanseuri cat mai la distanta,am construit lanseta MTX CLASS SLIM.

MTX CLASS SLIM este o lanseta ce se face remarcata ,atat prin designul inovator,cat si prin caracteristicile unice care au contribuit la construirea unei lansete extrem de puternice.Blank-ul lansetei este realizat din carbon TORAY 3K si Biofibre(ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului),echpata cu 6 inele tip K slim (cu ceramica subtire),mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA.

Diferenta dintre MTX CLASS MAXX si MTX CLASS SLIM o face actiunea,aceasta fiind semirapida.

MTX CLASS MAXX 3.90M MTX CLASS MAXX 3.90M
 • Nou

MTX CLASS MAXX 3.90M

786,00 lei

Seria de lansete pentru pescuitul la crap MTX CLASS a fost apreciata de pescarii de competitie,inca de la lansarea primului model.In urma cerintelor aparute din partea pescarilor ce isi doreau o lanseta pentru lanseuri cat mai la distanta,am construit lanseta MTX CLASS MAXX.

MTX CLASS MAXX este o lanseta ce se face remarcata ,atat prin designul inovator,cat si prin caracteristicile unice care au contribuit la construirea unei lansete extrem de puternice.Blank-ul lansetei este realizat din carbon TORAY 3K si Biofibre(ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului),echpata cu 6 inele tip K slim (cu ceramica subtire),mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA.

MTX CLASS NEW CONCEPT 3.90M MTX CLASS NEW CONCEPT 3.90M
 • Nou

MTX CLASS NEW CONCEPT 3.90M

998,00 lei

Pentru conceperea lansetei MTX CLASS NEW CONCEPT a fost folosit un blank din carbon 40T (TORAY),intreaga linie de 9 inele tip K SLIM si mandrina FUJI,astfel obtinandu se o lanseta puternica dar de o greutate redusa(385g).

Sub noul design BLACK EDITION al lansetelor MTX varful de gama duce la un alt nivel raportul intre calitatile maxime ce le poate oferi o lanseta si pretul acesteia. Noul model renunta la finisajul 3k in favoarea unui strat suplimentar de carbon T40 TORAY, aspect ce imbunatateste parametrii functionali ai lansetei, renuntand astfel la aspectul panzei 3k, acesta fiind inlocuit cu noua linie Black Edition. Lanseta este prevazuta cu setul de inele tip K SLIM si mandrina FUJI , toate componentele avand culoarea neagra.
TRIPOD HAKUYO TRIPOD HAKUYO
 • Nou

TRIPOD HAKUYO

600,00 lei

Acest tripod telescopic cu trei posturi ofera stabilitate lansetelor de Crap cat si celor de Somn,fiind contruit din dur aluminiu.Picioarele beneficiaza de un varf ascutit,ce contribuie la fixarea sa pe orice tip de teren.Tripod ul dispune de un design compact ce va facilita transportul cat si depozitarea acestuia.

Caracteristici: 

Inaltime:103-180cm;

Lungime transport:120cm;

Greutate:3,8kg;

Culoare: gri metalizat .

Husa material textil inclusa.

VARTEJ FEEDER QUIK CHANGE VARTEJ FEEDER QUIK CHANGE
 • Nou

VARTEJ FEEDER QUIK CHANGE

7,00 lei

Vartejul este conceput special pentru pescuitul la feeder.Usor si rezistent,acesta permite schimbarea monturii in cateva secunde.

Vartejul se produce in trei variante:

S-8kg

M-10kg

L-12kg.

Setul contine 5 buc in plic.

STING CU ANOU STING CU ANOU
 • Nou

STING CU ANOU

8,00 lei

Ac subtire metalic pentru momeala,prevazut cu spini pe tija,ochet si anou metalic.

Acul pentru momeala este disponibil in doua variante de lungime:7mm si 10mm.

ROD POD IONX HAKUYO RP146... ROD POD IONX HAKUYO RP146...
 • Nou

ROD POD IONX HAKUYO RP146 3/4/5 POSTURI

760,00 lei

Rod pod HAKUYO cu 5 posturi fabricat  din inox masiv.  Constructia robusta asigura o fixare foarte buna lansetelor, acest rod pod fiind unul dintre cele mai stabile suporturi de pe piata.  
Noul model ofera posibilitatea ca suportul picioarelor sa fie mutat oriunde se doreste, pe toata lungimea barelor longitudinale.
Suportul se poate folosi cu 4 sau cu 3 lansete.  
Spre deosebire de modelul similar RP145 la acest model se pot plasa picioarele doar pe  lungimea barelor longitudinale mai groase.

MTX 10 FEEDER 180G... MTX 10 FEEDER 180G...
 • Nou

MTX 10 FEEDER 180G 3.30M/3,60M/3.90M

290,00 lei

Lanseta MTX 10 FEEDER vine la pachet cu 3 varfuri de rezerva (1 varf carbon plin+2 varfuri fibra plina de sticla) avand actiuni diferite(light,medium si strong).

MTX 10 FEEDER este construita din carbon 40T pe blank subtire,foarte puternic,avand o putere de aruncare 180g aceasta  fiind ideala pentru pescuitul la distanta.

Lanseta este construita din 3 tronsoane  la care se adauga varful si se produce in 3 variante de dimensiuni:3,300m,3,60m si 3,90m.

MTX 10 FEEDER 180G 2.70M/3M MTX 10 FEEDER 180G 2.70M/3M
 • Nou

MTX 10 FEEDER 180G 2.70M/3M

240,00 lei

Lanseta MTX 10 FEEDER vine la pachet cu 3 varfuri de rezerva (1 varf carbon plin+2 varfuri fibra de sticla plina) avand actiuni diferite(light,medium si strong).

MTX 10 FEEDER este construita din carbon 40T pe blank subtire,foarte puternic,avand o putere de aruncare 180g aceasta  fiind ideala pentru pescuitul la distanta.

Lanseta este construita din 2 tronsoane  la care se adauga varful si se produce in 2 variante de dimensiuni:2,70m si 3m.

COADA CARBON MINCIOG MTX... COADA CARBON MINCIOG MTX...
 • Nou

COADA CARBON MINCIOG MTX DIN 2 SEG

120,00 lei

Coada de carbon pentru minciogurile de crap construita din doua tronsone cu filet universal realizat prin bucsare cu o piesa de bronz,aceasta asigurand durabilitatea filetului in timp.

Coada este construita in intregime din carbon 40T.

Culoare cozii de minciog patreaza linia lansetelor produse de Hakuyo Fishing Black Edition.

Lungime totala coada carbon: 203cm.

Greutate: 300g.

Diametru coada pe varf 16mm si 18mm pe cotor.

COADA CARBON MINCIOG MTX... COADA CARBON MINCIOG MTX...
 • Nou

COADA CARBON MINCIOG MTX 1SEG 2M

120,00 lei

Coada de carbon pentru minciogurile de crap dintr-un singur tronson cu filet universal realizat prin bucsare cu o piesa de bronz,aceasta asigurand durabilitatea filetului in timp.

Coada este construita in intregime din carbon 40T.

Culoare cozii de minciog patreaza linia lansetelor produse de Hakuyo Fishing Black Edition.

Lungime totala coada carbon: 202cm.

Greutate: 310g.

Diametru coada pe varf 13,5mm si 18,5mm pe cotor.

COADA CARBON MINCIOG 2 SEG... COADA CARBON MINCIOG 2 SEG...
 • Nou

COADA CARBON MINCIOG 2 SEG 180CM BLACK

75,00 lei

Coada pentru  minciogurile de crap din 2 tronsoane cu filet universal din dur aluminiu si mufare tip spigot.

Lungime-1,80m

Lungime transport-125cm.

Diametru coada: 16,8mm pe varf si 18,5mm pe cotor.

Greutate coada carbon: 192g

Culoare negru.