Best Sellers

  • Show Sidebar

Sunt 73 produse.

Se afiseaza 1-18 din 73 produs(e)

Filtre active

VARGA

29,00 lei

Varga din fibra de sticla se produce in patru variante de dimensiuni:3M,5M,6M,7m.

Culoarea unditei difera in functie de dimensiunea acesteia!

MTX CLASS NEW CONCEPT 3.90M MTX CLASS NEW CONCEPT 3.90M
  • Nou

MTX CLASS NEW CONCEPT 3.90M

998,00 lei

Pentru conceperea lansetei MTX CLASS NEW CONCEPT a fost folosit un blank din carbon 40T (TORAY),intreaga linie de 9 inele tip K SLIM si mandrina FUJI,astfel obtinandu se o lanseta puternica dar de o greutate redusa(385g).

Sub noul design BLACK EDITION al lansetelor MTX varful de gama duce la un alt nivel raportul intre calitatile maxime ce le poate oferi o lanseta si pretul acesteia. Noul model renunta la finisajul 3k in favoarea unui strat suplimentar de carbon T40 TORAY, aspect ce imbunatateste parametrii functionali ai lansetei, renuntand astfel la aspectul panzei 3k, acesta fiind inlocuit cu noua linie Black Edition. Lanseta este prevazuta cu setul de inele tip K SLIM si mandrina FUJI , toate componentele avand culoarea neagra.

HAKUYO X-SOLID

235,00 lei

Lanseta HAKUYO X-SOLID este construita dintr un singur tronson,avand ca si material carbon HAKUYO plin.

Carbonul folosit la aceasta lanseta este un carbon productie proprie HAKUYO;am ales sa ne producem propriul carbon deoarece ne am dorit o lanseta de spinning unica pe piata.

LANSETA UNI SOMN

180,00 lei

Lanseta destinata pescuitului la somn,clonc sau  barca dintr-o singura bucata de o actiune mare:400-750g.

Lanseta este disponibila in varianta de 1,65m.

MTX HEAVY SPIN MAXX UN TRONSON 2,10M

363,00 lei

Laseta HEAVY SPIN MAXX este dintr-o singura bucata.Aceasta lanseta este recomandata pescuitului cu naluci grele sau in situatia in care pestii trebuiesc manevrati rapid imediat dupa intepare.Lanseta se preteaza pescuitului pe Dunare la rapitori mari,inclusiv a somnilor.

VARGA TELE CARBON

75,00 lei

Undita HAKUYO TELE CARBON este confectionata din carbon 36T,aceasta iesind in evidenta prin greutatea redusa,rezistenta si linia pe care si o pastreaza in utilizare.

MTX 6 FEEDER 120G- 3,60M

224,00 lei

Lanseta este confectionata din 3 tronsoane avand 2 varfuri carbon de schimb cu actiuni diferite.

Cotorul lansetei este din material EVA +lemn de balsa iar inelele tip k slim 25mm (inelul de plecare).

MTX 6 FEEDER este disponibila in varianta de 3,60m.

HAKUYO BLACK CAT

190,00 lei

Lanseta HAKUYO BLACK CAT  destinata pescuitului la somn,clonc sau  barca,aceasta este construita pe un blank robust si vine echipata cu inele de mare putere.

Lanseta  de carbon se produce in 4 variante de dimensiuni:

1,80-actiune 230g (LANSETA ESTE DINTR UN TRONSON)

2,10m-actiune 200g (DIN 2 TRONSOANE)

2,40m-actiune 50-190g (DIN 2 TRONSOANE)

2,70m-actiune 60-200g (DIN 2 TRONSOANE)

3Mm-actiune 60-200g (DIN 2 TRONSOANE)

MTX CLASS MAXX 3.90M MTX CLASS MAXX 3.90M
  • Nou

MTX CLASS MAXX 3.90M

786,00 lei

Seria de lansete pentru pescuitul la crap MTX CLASS a fost apreciata de pescarii de competitie,inca de la lansarea primului model.In urma cerintelor aparute din partea pescarilor ce isi doreau o lanseta pentru lanseuri cat mai la distanta,am construit lanseta MTX CLASS MAXX.

MTX CLASS MAXX este o lanseta ce se face remarcata ,atat prin designul inovator,cat si prin caracteristicile unice care au contribuit la construirea unei lansete extrem de puternice.Blank-ul lansetei este realizat din carbon TORAY 3K si Biofibre(ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului),echpata cu 6 inele tip K slim (cu ceramica subtire),mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA.

MTX MAXX HEAVY SPIN

325,00 lei

Lanseta MTX MAXX HEAVY SPIN este confectionata din carbon 1K(un carbon mult mai dur dar in acelasi timp mult mai usor) care pe langa un finisaj exceptional creste si puterea lansetei cu un procent destul de ridicat,totodata este redusa si greutatea lansetei fara a slabi batul.Panza de carbon 1K are rolul de a proteja lanseta de eventualele lovituri.Carbonul folosit pe aceasta lanseta este acelasi de pe lanseta  MTX CLASS.

MTX 6 FEEDER 180G- 3,90M

240,00 lei

Lanseta este confectionata din 3 tronsoane avand 2 varfuri carbon de schimb cu actiuni diferite.

Cotorul lansetei este din material EVA +lemn de balsa iar inelele tip k slim 30mm (inelul de plecare).

MTX 6 FEEDER este disponibila in varianta de 3,90m.

LANSETA HAKUYO WELS AKTION

105,00 lei

Lanseta Wels Action este de o greutate redusa cu inele de calitate ,subtiri si rezistente care accepta folosirea firelor textile pe linia principala.Lanseta se poate folosi la pescuitul din barca,pe rauri sau balti.

Lanseta este disponibila in varianta de 2,10m.

VARGA SIMAGO POLE

120,00 lei

Undita HAKUYO SIMAGO POLE este confectionata din carbon 40T,aceasta iesind in evidenta prin greutatea redusa,rezistenta si linia pe care si o pastreaza in utilizare.

MTX CLASS SLIM 3.90M MTX CLASS SLIM 3.90M
  • Nou

MTX CLASS SLIM 3.90M

550,00 lei

Seria de lansete pentru pescuitul la crap MTX CLASS a fost apreciata de pescarii de competitie,inca de la lansarea primului model.In urma cerintelor aparute din partea pescarilor ce isi doreau o lanseta pentru lanseuri cat mai la distanta,am construit lanseta MTX CLASS SLIM.

MTX CLASS SLIM este o lanseta ce se face remarcata ,atat prin designul inovator,cat si prin caracteristicile unice care au contribuit la construirea unei lansete extrem de puternice.Blank-ul lansetei este realizat din carbon TORAY 3K si Biofibre(ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului),echpata cu 6 inele tip K slim (cu ceramica subtire),mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA.

Diferenta dintre MTX CLASS MAXX si MTX CLASS SLIM o face actiunea,aceasta fiind semirapida.