1 DEFINITII SI TERMENI

VANZATOR-HAKUYOFISHING.RO

CUMPARATOR-CLIENT PERSOANA JURIDICA CARE EFECTUEAZA O COMANDA PE SITE-UL HAKUYOFISHING.RO

CONT-SECTIUNE DIN SITE FORMATA DINTR O ADRESA DE E-MAILL SI O PAROLA CARE PERMITE CUMPARATORULUI TRANSMITEREA COMENZII SI CARE CONTINE INFORMATII DESPRE CLIENT (CUMPARATOR)

COMANDA-UN DOCUMENT ELECTRONIC CE INTEREVINE CA FORMA DE COMUNICARE INTRE VANZATOR SI CUMPARATOR. TRANSMITE  VANZATORULUI PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI INTENTIA SA DE A ACHIZITIONA BUNURI SI SERVICII DE PE SITE.

BUNURI SI SERVICII-ORICE PRODUS SAU SERVICIU,INCLUSIV DOCUMENTELE SI SERVICIILE MENTIONATE IN COMANDA CARE URMEAZA A FI FURNIZATE DE CATRE VANZATOR.

NEWSLETTER-MIJLOC DE INFORMARE PERIODIC ,EXCLUSIV ELECTRONIC ( RESPECTIV E-MAIL,SMS) ASUPRA BUNURILOR SI SERVICIILOR SI/SAU A PROMOTIILOR DESFASURATE INTR O ANUMITA PERIOADA , FARA NICI UN ANGAZAMENT DIN PARTEA VANZATORULUI CU REFERIRE LA INFORMATIILE CONTINUTE DE ACESTA .

2 RECOMANDARE

DEOARECE DE-ALUNGUL ANILOR NE-AM SUSTINUT SI PROTEJAT IN TOTALITATE CLIENTII CE SE APROVIZIONEAZA CU MARFA NOASTRA SI ANUME PERSOANELE JURIDICE CE SE OCUPA CU COMERCIALIZAREA ARTICOLELOR HAKUYO FISHING VA INDRUMAM SI VA RECOMANDAM PENTRU A SE EVITA O CONCURENTA NELOIALA INTRE MAGAZINELE CU ACELASI PROFIL SI PENTRU UN BUSINESS PROFITABIL CA ADAOSUL DUMNEAVOASTRA SA NU FIE SUB 50% PROCENTE.PENTRU ORICE RECOMANDARE ,INDRUMARE SAU NEMULTUMIRE NE PUTETI CONTACTA.

3 ACCEPTAREA CONDITIILOR

UTILIZAREA SITE-ULUI HAKUYOFISHING.RO , LOGAREA CAT SI ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE REPREZINTA O ACCEPTARE DIN PARTEA TA A TERMENILOR SI CONDITIILOR DE CONFIDENTIALITATE DETALIATE MAI JOS :

-UTILIZATORUL VA AVEA ACCES PERMANENT LA TERMENII SI CONDITIILE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI PETRU A LE PUTEA CONSULTA PERMANENT;

-HAKUYOFISIHING ISI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA SI REVIZUI TERMENII SI CONDITIILE IN ORICE MOMENT FARA O NOTIFICARE PREALABILA, TOCMAI DE ACCEA ITI SOLICITAM SA URMARESTI IN MOD PERIODIC EVENTUALELE MODIFICARI;

-VANZATORUL POATE CESIONA SI/SAU SUBCONTRACTA O TERTA PARTE PENTRU SERVICII CE TIN DE ONORAREA COMENZII , CU INFORMAREA CUMPARATORULUI , NEFIIND NECESAR ACORDUL ACESTUIA

4 INCHEIEREA CONTRACTULUI

ODATA CU INREGISTRAREA UNEI COMENZI PE SITE-UL HAKUYOFISING.RO CUMPARATORUL/CLIENTUL ESTE DEACORD CU MODALITATEA DE COMUNICARE/CONFIRMARE PRIN TELEFON SAU E-MAIL . DUPA PLASAREA COMENZI , PENTRU MOTIVE  JUSTIFICATE VANZATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA COMANDA CONSUMATORULUI/CUMPARATORULUI, FARA O NOTIFICARE PREALABILA , IAR ACESTA VA PRIMI BANII INAPOI IN SITUATIA UNEI PLATI ANTICIPATE .OFERTELE SI PRETURILE AFISATE PE SITE-UL HAKUYOFISHING.RO SE POT MODIFICA FARA O AVERTIZARE PREALABILA .

5 LIVRAREA PRODUSELOR

TERMENELE DE LIVRARE AFISATE PE SITE SUNT ORIENTATIVE SI SE APLICA DOAR IN CAZUL COMENZILOR CONFIRMATE DACA NU S-A CONVENIT ALT TERMEN IMPREUNA CU CLIENTUL .DIN MOMENTUL IN CARE S AU VALIDAT TOATE DETALIILE COMENZI ,VA RUGAM SA AVETI IN VEDERE CA SUNTEM UNICI DISTRIBUITORI SI IMPORTATORI HAKUYO FISHING TECHNOLOHY IN ROMANIA SI DE ACEEA LIVRAREA SE POATE EXTINDE DE LA 1-3 ZILE LUCRATOARE.TOATE INFORMATIILE PENTRU DESCRIEREA BUNURILOR PE SITE NU REPREZINTA O OBLIGATIE CONTRACTUALA DIN PARTEA VANZATORULUI ACESTEA FIIND UTILIZATE EXCLUSIV CU TITLUL DE PREZENTARE . PRODUSELE SUNT DISPONIBILE IN LIMITA STOCULUI .PREZENTA IN STOC A PRODUSELOR AFISATE DE SITE POATE AVEA FLUCTUATII RAPIDE DATORATE COMENZILOR ONLINE SI NU GARANTEAZA DISPONIBILITATEA ARTICOLELOR IN MAGAZINUL FIZIC .

REZERVAREA PRODUSELOR PENTRU ACHIZITIOANREA GARANTATA DIN MAGAZINUL FIZIC POATE SA FIE FACUTA NUMAI TELEFONIC SAU PRIN COMANDA ONLINE , SPECIFICAND ASPECTUL IN FORMULARUL DE CONTACT ATASAT COMENZII.

6 LIMITARE SI RASPUNDERE

HAKUYOFISIHING.RO NU GARANTEAZA CA SITE-UL , SERVERELE PE CARE ESTE GAZDUIT SAU E-MAILURILE TRIMISE SUNT FARA VIRUSI SAU ALTE COMPONENETE INFORMATICE CU CARACTER POTENTIAL DAUTNATOR , CA NU CONTINE ERUORI , OMISIUNI ,DEFECTIUNI , INTARZIERI SAU INTRERUPERI IN OPERARE SAU TRANSMITERE , CADARI DE LINIE SAU ORICE ALTI FACTORI SIMILARI.UTILIZATORUL FOLOSESTE SITE-UL PE RISCUL PROPRIU, HAKUYOFISHING.RO FIIND LIBER DE ORICE RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE CAUZATE DE UTILIZAREA SAU ACCESAREA/VIZITAREA SITE-ULUI SAU CA URMARE A UTILIZARII INFORMARII DE PE SITE . INFORMATIILE INCLUSE PE HAKUYOFISHING.RO CU CARACTER INFORMATIV SUNT PUSE LA DISPOZITIE CU BUNA CREDINTA DIN SURSE PE CARE VANZATORUL LE CONSIDERA DE INCREDERE.IN CAZUL IN CARE VREUNUL DINTRE ARTICOLELE PUBLICATE SAU ORICE ALTA INFORMATIE INTRA SUB INCIDENTA LEGII PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE, UTILIZATORUL ESTE RUGAT SA ADUCA ACEST FAPT LA CUNOSTINTA VANZATORULUI LA ADRESA FISHINGHAKUYO@YAHOO.COM

PENTRU A PUTEA FI LUATE MASURILE NECESARE .HAKUFISHING ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA COMENZILE PENTRU PRODUSE SI SERVICII CARE SUNT AFISATE PE SITE CA URAMARE A UNOR ERUORI TEHNICE , SAU CARE , DIN CAUZA UNOR ERUORI TEHNICE PREZINTA PRETURI EVIDENT ERONATE/DERIZORII.

7 LITIGII

EVENTUALELE LITIGII IN LEGATURA CU  EXECUTAREA CONTRACTULUI VOR FI REZOLVATE INTRE VANZATOR SI CONSUMATOR/CLIENT PE CALE AMIABILA .

8 GARANTII

PRODUSELE COMANDATE ONLINE SAU TELEFONIC CARE AU FOST RIDICATE DIN PUNCTUL DE LUCURU NU BENEFICIAZA DE RETUR ( ACESTEA AU POSIBILITATEA DE A LI SE TESTA FUCTIONALITATEA LA RECEPTIE ).IN CAZUL IN CARE CLIENTUL DORESTE SCHIMBAREA UNUI PRODUS NOU , NEUTILIZAT CU UN ALT PRODUS DIN MOTIVE PROPRII  ( A GRESIT PRODUSUL COMANDAT SAU COMANDA PRIMITA DE CATRE ACESTA DIN PARTEA CLIENTULUI SAU A FOST REFUZATA) SE POATE SCHIMBA CU UN ALT PRODUS DAR FARA RETURUL BANILOR.DEOARECE HAKUYO FISHING ISI RESPECTA CLIENTAII SI CALITATEA PRODUSELOR , DIAMENTRUL SI LUNGIMEA MONOFILAMENTULUI SI A FIRELOR TEXTILE ESTE CEL REAL , IAR ACESTEA NU POT FI RETURNATE O DATA CE AU FOST ACHIZITIONATE , DEOARECE NU NE ASUMAM RASPUNDEREA CA ACESTEA FIIND RETURNATE CONTIN ACELASI METRAJ.PENTRU PRODUSELE IN OFERTA NU SUNT DISPONIBILE PIESE DE REZERVA SI NU OFERIM PRODUSULUI  UN TERMEN DE GARANTIE . TOATE SITUATIILE CARE INCLUD GARATIA PRODUSULUI SE S0LUTIONEAZA LA PUNCTUL DE LUCRU HAKUYO FISHING, RESPECTIV MAGAZINUL FIZIC . TRANSPORTUL PRODUSELOR LA CARE SE CERE SOLUTIONAREA GARATIEI POATE SA FIE FACUT ATAT PRIN FIRME DE CURIERAT CAT SI PRIN PREDAREA DIRECTA LA MAGAZINUL FIZIC .IN SITUATIA GARATIILOR TRANSPORTUL PRODUSELOR INTRA IN ATRIBUTIA CUMPARATORULUI.

GARATIA NU ESTE APLICABILA IN URMATOARELE CONDITII:

-REPATII SAU MODIFICARI FACUTE DE PERSOANE NEAUTORIZATE ASUPRA PRODUSELOR;

-UZURI NORMALE ALE PRODUSULUI ;

-UTILIZARI NECORESPUNZATOARE SAU IN CONDITII IMPROPRII.

HAKUYO FISHING ACORDA O GARATIE LEGALA DE CONFORMITATE POTRIVIT PREVEDERILOR LEGI NR.449/2003 PRIVIND VANZAREA PRODUSELOR SI GARATIILE ASOCIATE ACESTORA SI CU CELE ALE ORDONATEI DE GUVERN NR.21/1992 PRIVIND PROTECTIA CONSUMATORULUI .

9 PROTECTIA DATELOR

CONFORM CERINTELOR LEGII NR. 667/2001 PENTRU PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI LIBERA CIRCULATIE A ACESTOR DATE , MODIFICATA SI COMPLETATA , SI AL LEGII NR.506/2004  PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI PROTECTIA VIETII PRIVATE IN SECTORUL COMUNICATIILOR ELECTRONICE SITE-UL NOSTRU ARE OBLIGATIA DE A ADMINISTRA IN CONDITII DE SIGURANTA SI NUMAI PENTRU SCOPURILE SPECIFICATE , DATELE PERSONALE PE CARE NI LE FURNIZEZI DESPRE TINE , UN MEMBRU AL FAMILIE TALE ORI O ALTA PERSOANA . SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE UTILIZAREA LOR IN VEDEREA FACUTURII PRODUSELOR COMANDATE . INFORMATIILE INREGISTRATE SUNT DESTINATE UTILIZARII DE CATRE OPERATOR IN SCOPUL LIVRARII PRODUSELOR SI SUNT COMUNICATE NUMAI DE CATRE TINE .DACA UNELE DIN DATELE DESPRE TINE SUNT INCORECTE TE RUGAM SA NE INFORMEZI CAT MAI CURAND POSIBIL .  PENTRU EXERCITAREA ACESTOR DREPTURI TE POTI ADRESA CU O CERERE PE FISINGHAKUYO@YAHOO.COM.