Best Sellers

Lansete crap

Lansete crap

  • Show Sidebar

Sunt 32 produse.

Se afiseaza 1-18 din 32 produs(e)

Filtre active

MTX CLASS 13' 1K BLACK... MTX CLASS 13' 1K BLACK...
  • Nou

MTX CLASS 13' 1K BLACK EDITION, 3.90M, 2BUC

1.008,00 lei

Sub noul design BLACK EDITION al lansetelor MTX varful de gama duce la un alt nivel raportul intre calitatile maxime ce le poate oferi o lanseta si pretul acesteia. Noul model este realizat din carbon T40, aspect ce imbunatateste parametrii functionali ai lansetei. Lanseta este prevazuta cu setul de inele tip SiC si mandrina FUJI. Totodata a fost obtinuta o greutate mai mica a blank-ului, puterea recunoscuta a lansetei fiind pastrata. Astfel, revenirea lansetei a ajuns la un nivel greu de egalat in lumea lansetelor de crap.

MTX CLASS MAXX MINI BLACK... MTX CLASS MAXX MINI BLACK...
  • Nou

MTX CLASS MAXX MINI BLACK EDITION, 3.90M, 2BUC

584,00 lei

Sub noul design BLACK EDITION al lansetelor MTX varful de gama duce la un alt nivel raportul intre calitatile maxime ce le poate oferi o lanseta si pretul acesteia. Noul model renunta la finisajul 3k in favoarea unui strat suplimentar de carbon T40, aspect ce imbunatateste parametrii functionali ai lansetei. Lanseta este prevazuta cu setul de inele tip SiC si mandrina FUJI. Totodata a fost obtinuta o greutate mai mica a blank-ului, puterea recunoscuta a lansetei fiind pastrata. Astfel, revenirea lansetei a ajuns la un nivel greu de egalat in lumea lansetelor de crap.

MTX CLASS MAXX 3.90M

786,00 lei

Seria de lansete pentru pescuitul la crap MTX CLASS a fost apreciata de pescarii de competitie,inca de la lansarea primului model.In urma cerintelor aparute din partea pescarilor ce isi doreau o lanseta pentru lanseuri cat mai la distanta,am construit lanseta MTX CLASS MAXX.

MTX CLASS MAXX este o lanseta ce se face remarcata ,atat prin designul inovator,cat si prin caracteristicile unice care au contribuit la construirea unei lansete extrem de puternice.Blank-ul lansetei este realizat din carbon TORAY 3K si Biofibre(ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului),echpata cu 6 inele tip K slim (cu ceramica subtire),mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA.

MTX CLASS SLIM 3.90M

550,00 lei

Seria de lansete pentru pescuitul la crap MTX CLASS a fost apreciata de pescarii de competitie,inca de la lansarea primului model.In urma cerintelor aparute din partea pescarilor ce isi doreau o lanseta pentru lanseuri cat mai la distanta,am construit lanseta MTX CLASS SLIM.

MTX CLASS SLIM este o lanseta ce se face remarcata ,atat prin designul inovator,cat si prin caracteristicile unice care au contribuit la construirea unei lansete extrem de puternice.Blank-ul lansetei este realizat din carbon TORAY 3K si Biofibre(ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului),echpata cu 6 inele tip K slim (cu ceramica subtire),mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA.

Diferenta dintre MTX CLASS MAXX si MTX CLASS SLIM o face actiunea,aceasta fiind semirapida.

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M MTX CLASS SLIM MINI 3.90M
  • -50,00 lei

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M

284,00 lei 334,00 lei

MTX CLASS SLIM MINI se incdreaza perfect in gama foarte apreciata de lansete MTX CLASS.Aceasta este o lanseta cu un design incantator,construita din carbon Toray 3K si Biofibre (ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului)  pentru o rezistenta suplimentara,blankul subtire din carbon  ofera acestei lansete finete si performanta.Echipata cu 6 inele,inelul din varf fiind de 12mm TIP K SLIM restul inelelor fiind Seaguide Minima,mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA+.

MTX CLASS SLIM ofera posibilitati noi in pescuitul la distante apreciabile.

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M (2) MTX CLASS SLIM MINI 3.90M (2)
  • -50,00 lei

MTX CLASS SLIM MINI 3.90M (2)

274,00 lei 324,00 lei

MTX CLASS SLIM MINI se incdreaza perfect in gama foarte apreciata de lansete MTX CLASS.Aceasta este o lanseta cu un design incantator,construita in totalitate din Biofibre (ranforseaza fibrele de carbon pentru a creste rezistenta la socuri,puterea,si reduce greutatea blank-ului)  pentru o rezistenta suplimentara,blankul subtire din carbon  ofera acestei lansete finete si performanta.Echipata cu 6 inele,inelul din varf fiind de 12mm TIP K SLIM restul inelelor fiind Seaguide Minima,mandrina Fuji DPS si manerul cu finisaj EVA+.

MTX CLASS SLIM ofera posibilitati noi in pescuitul la distante apreciabile.

MTX UNI BLACK EDITION-390M

504,00 lei

Lanseta MTX UNI BLACK EDITION  pastreaza calitatea carbonului 40T de la MTX 14.

MTX UNI BLACK EDITION se diferentiaza de celelalte lansete din gama MTX aceasta fiind conceputa cu o conicitate mai pronuntata,obtinanad astfel o actiune ridicata si o lanseta mai rapida,ajungandu-se la conceperea unei lansete destinata aruncarilor la mare distanta,aceasta cantarind doar 455G.

Lanseta vine echipata cu serie de inele TIP K avand inelul de plecare de 50mm extra slim.

MTX UNI NEW CONCEPT 3.90M

510,00 lei

Lanseta MTX UNI NEW CONCEPT pastreaza calitatea carbonului 40T de la MTX 14.

MTX UNI NEW CONCEPT se diferentiaza de celelalte lansete din gama MTX aceasta fiind conceputa cu o conicitate mai pronuntata,obtinanad astfel o actiune ridicata si o lanseta mai rapida,ajungandu-se la conceperea unei lansete destinata aruncarilor la mare distanta,aceasta cantarind doar 455G.

Diferenta intre MTX UNI BLACK EDITION si MTX UNI NEW CONCEPT este ca aceasta vine echipata cu 9 inele TIP K SLIM si este o lanseta mai rigida,avand actiunea Rapida,obtinand astfel lanseuri de o mai mare distanta.

Lanseta vine echipata cu serie de inele TIP K SLIM avand inelul de plecare de 50mm extra slim.

Lanseta se produce in varianta de 3,90m.

MTX 18 BLACK EDITION- 390M DIN DOUA TRONSOANE

480,00 lei

MTX 18 BLACK EDITION este a doua lanseta conceputa de HAKUYO FISHING dupa modelul CLASS-UL fiind imbracata in material 3k,ea vine echipata cu inele tip K,inelul de plecare 50mm iar in varf 12mm extra slim.

MTX 18 este o lanseta construita in parametrii lansetei MTX 16.

Lanseta se produce in varianta de 3,90m iar greutatea ei este de 495g.

MTX 16 NEW CONCEPT-390M DIN DOUA TRONSOANE

456,00 lei

MTX 16 NEW CONCEPT vine cu acelasi blank din carbon 40T ( TORAY) ce pastreaza calitatile modelului de baza,  noutatea acestei lansete este data de seria de 9 inele tip K SLIM, serie revolutionara in lumea lansetelor de crap ce vizeaza distanta extrema.

MTX 16 NEW CONCEPT este o lanseta construita in parametrii lansetei MTX 14 NEW CONCEPT.

Lanseta se produce in varianta de 3,90m.

MTX 16 SPOD BLACK EDITION-390M

413,00 lei

MTX 16 SPOD BLACK EDITION este de o greutate redusa si cu o putere de pana la 5 LBS.

Lanseta vine echipata cu mandrina dps 20,inelulu de plecare sic slim tip k 50mm iar inelele de pe tronsonul 2 fiind slim.

Lanseta este destinata naditului la distanta oferind posibilitatea ultilizarii cu incredere a bulgarilor de nada sau spomb-urilor mari.

MTX 14 BLACK EDITION- 390M DIN DOUA TRONSOANE

480,00 lei

Lanseta MTX 14 BLACK EDITION este echipata cu inele tip K de ultima generatie si mandrina FUJI.Inelul de plecare al lansetei este de 50mm extra slim (aceasta serie de inele fiind intalnita doar pe lansetele de top),astfel lanseta ajungand sa cantareasca doar 418g.

MTX 10 BLACK EDITION DIN DOUA TRONSOANE

320,00 lei

Lanseta MTX 10 BLACK EDITION este recomandata pescuitului la crap pe distante mari cu greutati mari,la nadit sau in pescuitul de pe rauri mari sau Dunare.

MTX 10 poate fi folosita si la pescuitul Somnului fiind o lanseta ce poate fi solicitata la extrem.

Lanseta se produce in varianta de 3,90m si 3,60m.

MTX 9 BLACK EDITION DIN TREI TRONSOANE

266,00 lei

MTX 9 BLACK EDITION din 3 tronsoane a fost readus in gama noastra de lansete la cererea clientilor,acum si in varianta BLACK EDITION.

Lanseta este destinata pescuitului la Crap,aceasta fiind o lanseta puternica cu un gramaj mic.

Modelul vine echipat cu inele SIC SLIM  cel de plecare 50mm iar in varf 12mm.

MTX 8 3M /2.70M BLACK EDITION DIN DOUA TRONSOANE

191,00 lei

Noul model MTX 8 BLACK EDITION vine echipat cu inele slim de culoare neagra,mandrina de culoare neagra si inelul de plecare de 40mm slim iar in varf 10mm.

MTX 8 detine parametrii ce ii regasim pe lansetele de top:putere de aruncare,rezistenta si ridigitate,iar acest model si inele de maxima calitate duc batul intr o categorie superioara.