Best Sellers

Saci Solubili ,Degetare,Grip,Inele

Saci Solubili ,Degetare,Grip,Inele

  • Show Sidebar

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active

LIP GRIP 15KG

65,00 lei

Lip Grip-ul este confectionat din otel inoxidabil si vine echipat cu un cantar ce suporta o sarcina maxima de 15KG,ruleta care va permite sa masurati pestii cu acurateta si in siguranta,maner ergonimic confectionat dintr un material foarte aderent,clesti puternici care tin pestele in siguranta pana la eliberare.

LIP GRIP

27,00 lei

Lip Grip-ul este folosit la scoaterea pestilor rapitori din apa fiind construit din metal rezitent la coroziune,putand fi utilizat atat in apa dulce cat si in apa sarata.

Manerul grip-ului este confectionat dintr un material conceput special pentru atialunecare,ce ofera o priza foarte buna chiar si atunci cand este ud.Grip-ul vine cu un snur de siguranta ajustabil,acesta putand fi folosit atat de pe mal cat si din barca.

LIP GRIP 2235

24,00 lei

Lip Grip-ul este folosit la scoaterea pestilor rapitori din apa .Manerul grip-ului este confectionat dintr un material conceput special pentru atialunecare,ce ofera o priza foarte buna chiar si atunci cand este ud.Grip-ul vine cu un snur de siguranta ajustabil,acesta putand fi folosit atat de pe mal cat si din barca.

LIP GRIP CU CANTAR 15 KG*2224

60,00 lei

Lip Grip-ul este folosit la scoaterea pestilor rapitori din apa,acesta vine echipat cu un cantar ce suporta o sarcina maxima de 15KG si maner ergonimic confectionat dintr un material foarte aderent,clesti puternici care tin pestele in siguranta pana la eliberare.

SAC SOLUBIL PVA SOFT-5M

21,00 lei

Sacul solubil PVA vine cu texura moale si plasa deasa,obtinand astfel noduri mai mici fata de alte modele similare ca tesaturdimensiuni Disponibile:20mm/25mm/37mm.

DEGETAR DIN PIELE
  • Nou

DEGETAR DIN PIELE

17,00 lei

Degetarul este o manusa cu un deget,util pentru pescuitul la Crap confectionat din material piele si textil.

Marimea este universala,acesta oferind posibilitatea de a fi taiat in partea din fata (este marcat cu rosu unde poate fi taiat) astfel facandu l dimensiunea dorita.

DEGETAR PESCUIT 2 DEGETE

16,00 lei

Degetarul este o manusa cu doua degete ,util pescuitului la crap.

Degetarul cu doua degete este disponibil in doua varialte de culori:camouflage si rosu.

Marimea este universala.