Best Sellers

Juvelnice Material Sintetic

Juvelnice Material Sintetic

  • Show Sidebar

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Filtre active

JUVELNIC PLASA FINA 3M

126,00 lei

Juvelnic dreptunghiular cu plasa deasa de culoare verde.

Sistem de fixare demontabil pentru fixarea in pamant.

Husa pentru transport.

Lungime 3m.

Dimensiune cadre 50x40cm.

LIP GRIP CU CANTAR 15 KG*2224

60,00 lei

Lip Grip-ul este folosit la scoaterea pestilor rapitori din apa,acesta vine echipat cu un cantar ce suporta o sarcina maxima de 15KG si maner ergonimic confectionat dintr un material foarte aderent,clesti puternici care tin pestele in siguranta pana la eliberare.

LIP GRIP 2235

24,00 lei

Lip Grip-ul este folosit la scoaterea pestilor rapitori din apa .Manerul grip-ului este confectionat dintr un material conceput special pentru atialunecare,ce ofera o priza foarte buna chiar si atunci cand este ud.Grip-ul vine cu un snur de siguranta ajustabil,acesta putand fi folosit atat de pe mal cat si din barca.

LIP GRIP 15KG

65,00 lei

Lip Grip-ul este confectionat din otel inoxidabil si vine echipat cu un cantar ce suporta o sarcina maxima de 15KG,ruleta care va permite sa masurati pestii cu acurateta si in siguranta,maner ergonimic confectionat dintr un material foarte aderent,clesti puternici care tin pestele in siguranta pana la eliberare.

LIP GRIP

27,00 lei

Lip Grip-ul este folosit la scoaterea pestilor rapitori din apa fiind construit din metal rezitent la coroziune,putand fi utilizat atat in apa dulce cat si in apa sarata.

Manerul grip-ului este confectionat dintr un material conceput special pentru atialunecare,ce ofera o priza foarte buna chiar si atunci cand este ud.Grip-ul vine cu un snur de siguranta ajustabil,acesta putand fi folosit atat de pe mal cat si din barca.